Tip: Meer health & beauty cadeau geven!

Wie zich goed voelt ziet er goed uit en wie er goed uit ziet, voelt zich goed. Dat zouden we meer aan de man en aan de vrouw moeten brengen, dus geven wij als tip. Geef elkaar meer health & beauty cadeau! Of het nu in de vorm is van een spa-treatment, massage of in de vorm van een healthy pakket, elkaar meer gezondheid en schoonheid gunnen. Daar is helemaal niks mis mee. Dit pas helemaal bij het jaarwisselingen. Bijna 60% van de mensen hebben als doelstelling gezonder leven en meer sporten. Al na 2 maanden heeft meer dan helft het al opgegeven. Vaak ontbreekt er aan voldoende steun en kennis. Ze weten niet waar ze moeten beginnen en doen maar wat. En een doelstelling zonder plan is praktisch onmogelijk om daar goede resultaten mee te halen.

Cadeautips

Wilt u ook graag uw omgeving, of u zelf, een leuk cadeau geven in het thema van gezondheid en schoonheid? We hebben hieronder een aantal tips voor u opgesteld:
Geef eens een pakket weg met diverse maskers, olies en zeepjes. Zo kunt u een hele hoop mensen enorm blij maken, bovendien kost een dergelijk pakketje samenstellen ook niet enorm veel geld. Het gaat meer om het gebaar dan om de waarde van het pakket;

kerstpakket

Wanneer u een kerstpakket samenstelt voor uw personeel dan kunt u ook eens een jaar healthy & beauty als thema houden. Fris en fruitig het nieuwe jaar en natuurlijk de kerstdagen door. Iedere werkgever wil natuurlijk zo fit mogelijk personeel hebben!

Helpen met de eerste stap zetten

Wilt u een stille hint met een heipaal geven? Een maandje gratis sporten bij een lokale sportschool als cadeau zal ongetwijfeld de juiste snaar raken! Veel mensen willen wel maar de eerste stap zetten is vaak het moeilijkste. Daar kan jij goed bij helpen! Help ze gelijk goed op weg met een gezonde eiwitshake erbij.

Waarom health & beauty?

Zoals we al een klein beetje hadden aangegeven in de eerste alinea is het goed voelen verbonden aan hoe we eruit zien en vice versa. Als u iemand vrolijk kunt maken met een nieuwe parfum, een dagtrip naar de sauna of een andere health & beauty gerelateerde activiteit, dan zult u ongetwijfeld een aardige blijk van waardering uw kant op krijgen. We willen ons allemaal gezond en lekker voelen toch?

Share
This entry was posted in gezondheid. Bookmark the permalink.